Eesti e-arvete ettevõtte käive kasvas 60%

Fitek Group.   Foto: Liis Treimann

Balti ning Euroopa riikides finantstehnoloogia ja e-arvete lahendusi pakkuva Fitek Grupi 2018. aasta käive oli 21,5 miljonit eurot, aasta varem oli grupi käive 13,5 miljonit.

Käibe 60% kasvu taga on ostuarvete menetluse FitekIN kasv, müügiarvete mahu kasv Balti riikides ja laienemine Balkani riikidesse. “Suutsime kasvada olemasolevatel turgudel, laieneda uutele kiirelt kasvavatele turgudele, investeerida uutesse toodetesse ja kõige selle kõrval ka kasvatada kasumlikkust," ütles Fitek Grupi juht Mait Sooaru teate vahendusel.

Möödunud aastal jätkas Fitek Grupp laienemist. Aasta alguses omandati enamusosalus Leedu ettevõttes SIS, kevadel omandati osalus Serbia e-arvelduse ja digitaalse trüki ettevõttes ning sügisel laieneti Ühendkuningriikidesse.

“Sel aastal jätkame laienemist uutesse riikidesse, lisaks plaanime investeerida umbes miljon eurot olemasolevate ja uute toodete arendusse. Kõige kiiremat kasvu ootame ostuarvete ärist, mille mahu plaanime kahekordistada,” räägib Mait Sooaru.

Finantstehnoloogia lahendusi pakkuv Fitek Grupp tegutseb Eestis, Lätis, Leedus, Suurbritannias, Slovakkias, Serbias ning Bosnias ja Hertsegoviinas ja ekspordib oma teenuseid 20 riiki. Grupp annab tööd 270 inimesele ja 2018. aasta käive oli 21,5 miljonit eurot.

Jaga lugu:
Hetkel kuum