4 aprill 2018

Miks peatas Volkswagen CNG-autode tarned Eestisse?

Foto: Äripäev

Vahetult enne suurt reedet ja järjekordset bensiinihinna tõusu teatas Volkswagen ootamatult, et peatab kõikide oma grupi liikmete (Škoda, Volkswagen, Audi, Seat) CNG-autode tarned Eestisse. Millest selline otsus, keda see täpselt puudutab ja mis saab edasi?

Teemat aitavad saates "Ärikliendid roolis" lahata Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu tegevjuht Arno Sillat, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi veondus- ja liiklustalituse juhataja Sander Salmu ning Eesti suurima surugaasiautode müüja, Auto 100 müügijuht Gert Rohtla.

Lisaks räägime kasutatud autode sisseveoga kaasnevatest probleemidest, millised valikud ootavad maailma autotööstust ees lähitulevikus ning mis põhjusel saabub sel nädalal Eestisse Rahvusvahelise Autoföderatsiooni president Jean Todt.

Saadet juhib Tõnu Tramm.

Saadet toetab Škoda.

Hetkel kuum