Kas tipus olla on paratamatult üksildane

24. mai 2018, 13:00
Viktoria Saat ja Mihkel Reinsalu
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180523/BROADCAST/180529851/AR/0/AR-180529851.jpg

Meil kõigil on igas olukorras mingi võim ja mõjujõud – me mõjutame olukordi ja inimeste meeleolu. Kuidas võimu eri liigid toimivad, mis on võimu üle- ja alakasutamine ja kuidas õiget tasakaalu leida, sellest räägivad saates "Juhtimislabor" koolitajad Viktoria Saat ja Mihkel Reinsalu.

Saates selgub, kas tipus olla on paratamatult üksildane ja mismoodi võim inimese aju mõjutab. Samuti räägitakse, miks juhil võib tekkida tegelikust olukorrast väär arusaam ning mida peaks tegema, et saada adekvaatset tagasisidet. Vestlus on saanud inspiratsiooni Äripäeva raamatuklubis hiljuti ilmunud Julie Diamondi raamatust „Võim. Kasutaja käsiraamat“. Saatejuht on Signe Rummo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. May 2018, 12:27

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing