Liis Amor • 18 jaanuar 2019

Ettevõtte vara- ja ärikatkemise kindlustuse vajalikkusest

Meelis Morozov (Salva Kindlustuse ettevõtte varakindlustuse underwriter), Erko Makienko (ERGO varakahjude osakonna juhataja) ja Raul Rüüson (Compensa Kindlustuse varakindlustuse riskijuht).  Foto: Liis Treimann

Seekord uurisime, millised on ettevõtete peamised riskid, mille vastu tasub sõlmida varakindlustus. Küsisime ka, miks väga paljud kliendid end ärikatkemise vastu üldse ei kindlusta ja selgitame selle põhitõdesid.

Saates olid külas Salva Kindlustuse ettevõtte varakindlustuse underwriter Meelis Morozov , Compensa Kindlustuse varakindlustuse riskijuht Raul Rüüson ja ERGO varakahjude osakonna juhataja Erko Makienko.

Saadet juhtis Liis Amor.

Saadet toetab Eesti Kindlustusseltside Liit.

Hetkel kuum