• Jaga lugu:

  Kas riigivalitsemise muutmine on võimalik?

  Põnevas arutelus, mida toovad 2019. aasta ja tulevik, on laval Kristina Kallas (Eesti 200), Jevgeni Ossinovski (Sotsiaaldemokraatlik Erakond), Kaja Kallas (Reformierakond), Mart Luik (Isamaa) ja Raimond Kaljulaid (Keskerakond).Foto: Raul Mee

  Saate "Lavajutud" salvestuskoht oli KPMG aastakonverents. Põnevas arutelus, mida toovad 2019. aasta ja tulevik, on laval Kaja Kallas (Reformierakond), Kristina Kallas (Eesti 200), Raimond Kaljulaid (Keskerakond), Jevgeni Ossinovski (Sotsiaaldemokraatlik Erakond), Mart Luik (Isamaa).

  Vestlust modereerivad Joel Zernask (KPMG Eesti partner ja maksuteenuste juht) ja Hanno Lindpere (KPMG Eesti partner ja nõustamisteenuste juht).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.