Äripäev • 19. märts 2019 kell 14:00

Kas riigivalitsemise muutmine on võimalik?

Põnevas arutelus, mida toovad 2019. aasta ja tulevik, on laval Kristina Kallas (Eesti 200), Jevgeni Ossinovski (Sotsiaaldemokraatlik Erakond), Kaja Kallas (Reformierakond), Mart Luik (Isamaa) ja Raimond Kaljulaid (Keskerakond).  Foto: Raul Mee

Saate "Lavajutud" salvestuskoht oli KPMG aastakonverents. Põnevas arutelus, mida toovad 2019. aasta ja tulevik, on laval Kaja Kallas (Reformierakond), Kristina Kallas (Eesti 200), Raimond Kaljulaid (Keskerakond), Jevgeni Ossinovski (Sotsiaaldemokraatlik Erakond), Mart Luik (Isamaa).

Vestlust modereerivad Joel Zernask (KPMG Eesti partner ja maksuteenuste juht) ja Hanno Lindpere (KPMG Eesti partner ja nõustamisteenuste juht).

Kuulake saadet "Lavajutud" Äripäeva podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum