Äripäev • 19 august 2019

Ostuotsuse kaalukaim mõjutaja kaasaegses kaubanduskeskuses

Vestlusringis osalevad Pet City tegevjuht Hendrik Tibar, Astri Grupi nõukogu liige Silver Hage ja Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor. Vestlust modereerib Hando Sinisalu.  Foto: Urmas Kamdron

Kogu maailmas on kaubanduskeskused muutumas järjest rohkem elustiili- ja meelelahutuskeskuseks. Kuidas selles olukorras raha teenida? Milline on kaupmeeste roll sellist tüüpi keskuses? Kuidas saavad kaupmehed muuta ostlemiskogemust meeldivamaks ja meelelahutuslikumaks?

Vestlusringis "Tarbija vajab tsirkust! Kaubanduskeskus kui elustiili- ja meelelahutuskeskus" osalevad Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor, Astri Grupi nõukogu liige Silver Hage ja Pet City tegevjuht Hendrik Tibar. Vestlust modereerib Hando Sinisalu.

Teises saatepooles kõneleb ettevõtluskõrgkooli Mainor tegevdirektor Kristjan Oad. Ta jagab näpunäiteid ja soovitusi selle kohta, kuidas motiveerida töötajaid olukorras, kus palka tõsta pole võimalik. Ta toob näiteid elu- ja ärivaldkondadest, mis seisavad silmitsi sarnase probleemiga, ja annab nõu, mida kaupmehed saaksid teistelt üle võtta. Saade on salvestatud kaubanduse aastakongressil 2018. aastal.

Kuulake saadet "Lavajutud" siit:

Hetkel kuum