Virtuaalkliinik.ee • 18. oktoober 2019 kell 10:39

Kas läbi põlevad nõrgad juhid?

Vaimse tervise otsesed ja kaudsed kulud Eestis on hinnanguliselt 572 miljonit eurot aastas ning summa kasvab. Keda vaimse tervise häired enam ohustavad?

Foto: Pixabay

Saates Eetris on Tervisekassa: kas läbi põlevad nõrgad juhid? tuleb juttu juhtide ja töötajate vaimsest tervisest ning selle hoidmise ja edendamise võimalustest ettevõtetes. Sotsiaalministeeriumi andmetel on vaimse tervise otsesed ja kaudsed kulud Eestis hinnanguliselt 572 miljonit eurot aastas ning summa kasvab. Keda vaimse tervise häired enam ohustavad? Kas läbi põlevad nõrgad juhid ja liiga vastutulelikud töötajad? Milline võiks olla ettevõtte vaimse tervise edendamise programm? Küsimustele otsivad vastuseid kliiniline psühholoog ja portaali peaasi.ee tegevjuht Anna-Kaisa Oidermaa ning virtuaalkliinik.ee ärijuht Tuuli Seinberg.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum