Rivo Sarapik • 5. detsember 2019 kell 14:07
Saated
Ainult tellijale

Maailma nabast juht ja kõmutekitaja salanipid

End kõige osavamaks pidav juht on töötajatele ja organisatsioonile kahjulik, leiavad ettevõtjad saates "Alustava ettevõtja A&O"  Foto: Valeriy Kachaev

Miks on end maailma nabaks pidav juht kehv ning kuidas panna inimesed enda tootest rääkima juba enne selle avalikkuseni jõudmist, on vaid paar küsimust, millele annab vastuse Äripäeva raadio saade "Alustava ettevõtja A&O".

Sel sügisel jõudis kuulajateni populaarne saatesari teemadest, millele tasub ettevõtlikul ja ettevõtlusega alustaval inimesel mõelda. Seekordne saade toob kuulajateni väljavõtted neljast saatest. Selgub, kuidas panna inimesed enda ettevõtte tootest rääkima enne selle valmimist, miks end maailma nabaks pidav juht on ohtlik, kuidas astuda esimene samm välisturgudele müümise suunas ja kuidas rohkem müüa.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum