• Jaga lugu:

  Elu pärast "suure juhi" toolilt lahkumist ja miks Jüri Mõis kuskil kriisi ei näe

  Ettevõtja Jüri Mõis rääkis Äripäevale, et talle ei paista kriisi mitte kuskil.Foto: Liis Treimann

  Kolmapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vaatas 30aastasele juhtimiskarjäärile tagasi "suure juhi" toolilt tõusnud Baltika pikaaegne juht Meelis Milder. Ettevõta Jüri Mõis aga selgitas, miks kuskilt mingit kriisi ei paista.

  "Ma ei ole kindel, kas börsisarnane avatus on organisatsioonile hea," kommenteeris Milder hommikuprogrammis.
  Kuula vestlust Meelis Milderiga siit:
  Eesti laenuintressid on kohati kordades kõrgemad kui mujal Euroopas. Millal siinsed intressid langema hakkavad, sellest rääkis Piret Reiljanile Luminori juht Erkki Raasuke.
  Kuula vestlust Erkki Raasukesega siit:
  Lisaks külastas stuudiot ettevõtja Jüri Mõis, kellega tuli juttu kohe läbi saava aasta kuumematel teemadel – selles kontekstis ei saa üle ega ümber rahapesust ja poliitikast. Lisaks rääkis Jüri Mõis sellest, mis mõtetega tema aastale 2020 peale vaatab ja miks mingit kriisi veel kuskil ei paista.
  Kuula intervjuud Jüri Mõisaga siit:
  Eesti Pank tõdes eile, et kohalik majandus hakkab jahtuma ja tööjõupuudus võib asenduda hoopis tööpuudusega. Metallitööstuse Hekotek juht Heiki Einpaul rääkis intervjuus, kuida see annab ettevõtjatele rohkem hingamisruumi. "Ega seda pea kohe kriisiks nimetama," rääkis ta intervjuus.
  Kuula intervjuud Heiki Einpauliga siit:
  Hommikuprogrammi vedasid Kaisa Gabral ja Rivo Sarapik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Snaige küsib kahjumi katteks aktsionäridelt miljon eurot
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Snaige kutsus kokku erakorralise aktsionäride koosoleku kahjumi katmise ja firma restruktureerimise arutamiseks; aktsionäridelt vajatakse lisaraha miljon eurot.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kruuda lahkub EOK täitevkomiteest
Neljapäeval, 26. mail kogunenud EOK täitevkomitee esitab EOK täiskogule ettepaneku vabastada Oliver Kruuda EOK täitevkomitee liikme kohalt.
Neljapäeval, 26. mail kogunenud EOK täitevkomitee esitab EOK täiskogule ettepaneku vabastada Oliver Kruuda EOK täitevkomitee liikme kohalt.
Ameerika sanktsioonid lõpetavad Venemaa autotootja koostöö Volkswageniga
Neli aastat pikendust saanud USA sanktsioonid, mis olid õhus Vene oligarhi Oleg Deripaskaga seotud autotootjale GAZ, rakendusid eile ja see lõpetab ettevõtte koostöö Volkswageniga Nižni Novgorodi tehases, kirjutab Finmarket.
Neli aastat pikendust saanud USA sanktsioonid, mis olid õhus Vene oligarhi Oleg Deripaskaga seotud autotootjale GAZ, rakendusid eile ja see lõpetab ettevõtte koostöö Volkswageniga Nižni Novgorodi tehases, kirjutab Finmarket.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.