Äripäev • 18. detsember 2019 kell 7:51

Elu pärast "suure juhi" toolilt lahkumist ja miks Jüri Mõis kuskil kriisi ei näe

Ettevõtja Jüri Mõis rääkis Äripäevale, et talle ei paista kriisi mitte kuskil.  Foto: Liis Treimann

Kolmapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vaatas 30aastasele juhtimiskarjäärile tagasi "suure juhi" toolilt tõusnud Baltika pikaaegne juht Meelis Milder. Ettevõta Jüri Mõis aga selgitas, miks kuskilt mingit kriisi ei paista.

"Ma ei ole kindel, kas börsisarnane avatus on organisatsioonile hea," kommenteeris Milder hommikuprogrammis.

Kuula vestlust Meelis Milderiga siit:

Eesti laenuintressid on kohati kordades kõrgemad kui mujal Euroopas. Millal siinsed intressid langema hakkavad, sellest rääkis Piret Reiljanile Luminori juht Erkki Raasuke.

Kuula vestlust Erkki Raasukesega siit:

Lisaks külastas stuudiot ettevõtja Jüri Mõis, kellega tuli juttu kohe läbi saava aasta kuumematel teemadel – selles kontekstis ei saa üle ega ümber rahapesust ja poliitikast. Lisaks rääkis Jüri Mõis sellest, mis mõtetega tema aastale 2020 peale vaatab ja miks mingit kriisi veel kuskil ei paista.

Kuula intervjuud Jüri Mõisaga siit:

Eesti Pank tõdes eile, et kohalik majandus hakkab jahtuma ja tööjõupuudus võib asenduda hoopis tööpuudusega. Metallitööstuse Hekotek juht Heiki Einpaul rääkis intervjuus, kuida see annab ettevõtjatele rohkem hingamisruumi. "Ega seda pea kohe kriisiks nimetama," rääkis ta intervjuus.

Kuula intervjuud Heiki Einpauliga siit:

Hommikuprogrammi vedasid Kaisa Gabral ja Rivo Sarapik.

Hetkel kuum