Rivo Sarapik • 24. juuni kell 11:29
Saated
Ainult tellijale

Veel üks äri, millest riik võiks kiiresti väljuda

Eesti kerkis elektriautode laadimisvõrguga maailmakaardile seitse aastat tagasi. Toona rajatud ELMO autode laadmisvõrk tuleb peagi uuesti enampakkumisele, ettevõtjad ja konkurentsiamet soovitavad selle tüki kaupa müüa.  Foto: Mike Egerton, Scanpix

Seekordses Äripäeva Raadio saates "Energiatund" tuleb juttu ärist, millest riik võiks lahkuda. Nimelt elektriautode laadimistaristust, mille rajamisega sööstis Eesti aastaid tagasi maailmakaardile.

Toona riigi eestvedamisel rajatud ELMO laadimisvõrk müüdi eelmisel aastal riigifirmale Elektrilevi, kes peab selle peagi taas müügile panema. Miks peaks riik laadimisvõrgu ärist väljuma ja kuidas võrgustik taas ahvatlevalt oksjonile panna, sellest juttu teemegi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum