Mai Kroonmäe • 1. märts kell 11:00

Tarkvaraettevõte Helmes: õppimine peaks olema integreeritud igapäevatööga

Tarkvaraarendusi loova ettevõtte Helmes, mille eesmärk on olla IT-talentidele kõige arendavama töökoha pakkuja, juhtivarendaja Oliver Kuldmäe ja õpi- ja töökogemuse disainer Kei Karlson.  Foto: Erakogu

Miks võiks töötaja õppimine olla osa igapäevatööst ja kuidas töötaja arengut ettevõttes toetada, räägivad saates tarkvaraettevõtte Helmes õpi- ja töökogemuse disainer Kei Karlson ja juhtivarendaja Oliver Kuldmäe.

Kuuleme Helmese õppimist toetavatest formaatidest, nagu mentorprogramm, TechNationTalks ja Hack Day. Kei Karlson räägib, millistele küsimustele tuleks vastata töötaja arengut toetades, mis on motivatsiooni hoidmise võti ning mida lubab Helmes oma töötajatele.

Oma karjääriloo räägib Oliver Kuldmäe – kuidas ta praegusele ametipositsioonile jõudis ja kuidas Helmese struktuur soodustab erinevate väljakutsete proovimist.

Saatejuht on Mai Kroonmäe.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum