Harro Puusild • 21. oktoober 2015 kell 14:00

TOP: vaata parimaid elektroonikafirmasid

Enics Eesti tegeleb tööstuselektroonika seadmete detailide, pumpade sagedusmuundurite ja vedurite juhtplokkide trükkplaatide kokkupanekuga.  Foto: Arno Mikkor

Elektroonikasektori TOPis tõusis liidripositsioonile Enics Eesti AS, mille kasum kasvas mullu 1,5 miljoni euro võrra 5,6 miljonini. Aasta varem oli Enics teisel kohal.

Enics Eesti juhatuse liige Jaanus Aal. ütles, et kasvu taga on häst klappiv meeskonnatöö. „Suutsime kogu tehase oluliselt efektiivsemaks muuta, vähendada inimeste voolavust ja suurendada nende üldist rahulolu. Pöörasime väga palju tähelepanu protsesside arendamisse ja proovisime kogu juhtkonnaga inimeste jaoks olemas olla,“ kommenteeris Aal.

2015. aasta sügisel ilmuvad Äripäeva TOPid on koostatud 2014. aasta majandusnäitajate põhjal. Koondedetabel selgub kuu majandusnäitaja – käive 2014, ärikasum 2014, käibe ja kasumi kasv 2014, rentaablus ja varade tootlikkuse – põhjal.

Äripäeva edetabelid leiab aadressilt www.aripaev.ee/top

Hetkel kuum