TOP: vaata parimaid kirjastusi

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ja peadirektor Igor Rõtov. Äripäeva tuleva aasta plaan on jõuda oma ajaloo rekordkäibeni, 15,7 mln eurot.   Foto: Andras Kralla

Meediaäris juba tuttav digitaliseerumise trend murrab ka raamatute kirjastamise ärisse. Edukad on need, kes suudavad leida õige tasakaalu digi ja paberi vahel. Kirjastuste TOPis esikohale tulnud ASi Äripäev peadirektor Igor Rõtov mainis, et Äripäev ei tee sellest aastast enam vahet, kas tellija loeb ajalehte paberil, arvutiekraanil või mobiiltelefonis. Tema sõnul on Äripäev tänavu saanud 3000 klienti, kes aktiivselt tasulist sisu tarbivad ja see number kasvab iga nädalaga.

2015. aasta sügisel ilmuvad Äripäeva TOPid on koostatud 2014. aasta majandusnäitajate põhjal. Koondedetabel selgub kuue majandusnäitaja – käive 2014, ärikasum 2014, käibe ja kasumi kasv 2014. aastal, rentaablus ning varade tootlikkus – põhjal.Edetabel ilmub 7. detsembril Trükitööstuse ja kirjastuste TOPis.Äripäeva edetabelid leiab aadressilt www.aripaev.ee/top

Hetkel kuum