Margus Linnamäe magusad 48 hektarit Paljassaarel külgnevad läänest Paljassaare lahega, põhjast Paljassaare hoiualaga, lõunast garaažilinnakuga ning idast Paljassaare reoveepuhastusjaamaga.  Foto: Liis Treimann

Paljassaare megaprojektid: Linnamäe kaotas kohtus, Hääl liigutab miljoneid, aga kalapulgad rikuvad ikka kõik ära

Martin Johannes Teder • 4. detsember 2020 kell 5:00

Tallinna linn andis Margus Linnamäe kinnisvaraarendusele Paljassaares hoobi. Samal ajal liigub Heiti Hääl kiiresti selles suunas, et tõusta Põhja-Tallinna kinnisvarakuningaks.

Mitmed Eesti miljonärid ihkavad juba üle kümne aasta alustada Tallinnas Paljassaare poolsaarel kinnisvaraarendustega, et panna püsti Õismäega sarnaselt 50 000 elanikku mahutav linnaosa. Arendust on kutsutud isegi Paljassaare Manhattaniks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum