Artikkel
Seotud lood

Lenno Uusküla: inflatsioon – mis tõi meid siia ja mis viib meid edasi?
Osa ettevõtteid saab hindu langetada, loodetavasti nad teevad seda, kirjutab Luminor Eesti peaökonomist Lenno Uusküla vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Osa ettevõtteid saab hindu langetada, loodetavasti nad teevad seda, kirjutab Luminor Eesti peaökonomist Lenno Uusküla vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Tööstur praegusest olukorrast: õpetame töötajaid ümber, aga ei koonda
Oleme praegu keskendunud sellele, et oma töötajaid rotatsiooni korras ümber õpetada teistele töökohtadele, mis on tõhusamad, rääkis ventilatsiooniettevõtte ETS NORD juhatuse esimees Urmas Hiie.
Oleme praegu keskendunud sellele, et oma töötajaid rotatsiooni korras ümber õpetada teistele töökohtadele, mis on tõhusamad, rääkis ventilatsiooniettevõtte ETS NORD juhatuse esimees Urmas Hiie.
USA peamised indeksid sulgusid plusspoolel
USA aktsiaindeksid sulgusid teisipäeval kõrgemal, S&P 500 kerkis 0,24%, Nasdaq liitindeks tõusis 0,36% ja Dow Jonesi tööstuskeskmine jäi väikese tõusuga plussi. Russell 2000 indeks lisas 2,69%.
USA aktsiaindeksid sulgusid teisipäeval kõrgemal, S&P 500 kerkis 0,24%, Nasdaq liitindeks tõusis 0,36% ja Dow Jonesi tööstuskeskmine jäi väikese tõusuga plussi. Russell 2000 indeks lisas 2,69%.
Reaalajas börsiinfo
Äri Eestimaal: Ida-Viru õlu kolib plekkpurki ja sihib välismaad
Koroonakriisis tekkinud raskuste tõttu on Purtse pruulikoda otsinud uusi eksporditurge ning käesoleval aastal on juba leitud kliente nii Itaaliast, Prantsusmaalt kui ka Bulgaariast. Ukraina sõja tõttu tekkinud kriis pani käsitööõlletootja aga vahetama isikupärase kujuga pudelid plekkpurkide vastu.
Koroonakriisis tekkinud raskuste tõttu on Purtse pruulikoda otsinud uusi eksporditurge ning käesoleval aastal on juba leitud kliente nii Itaaliast, Prantsusmaalt kui ka Bulgaariast. Ukraina sõja tõttu tekkinud kriis pani käsitööõlletootja aga vahetama isikupärase kujuga pudelid plekkpurkide vastu.
Tele2 napsas Sõõrumaa tippjuhi endale
Tele2 Eesti uueks juhiks saab Margus Nõlvak, kes seni töötas Urmas Sõõrumaale kuuluva Forus Eesti juhatuse esimehena. Uuel kohal alustab ta 10. juulil.
Tele2 Eesti uueks juhiks saab Margus Nõlvak, kes seni töötas Urmas Sõõrumaale kuuluva Forus Eesti juhatuse esimehena. Uuel kohal alustab ta 10. juulil.
Cleantech: kuidas Eesti iduettevõte Bangladeshis maailma päästab
Seekordses „Cleantechi“ saates on külas Reverse Resourcese asutaja ja tegevjuht Ann Runnel ning Cleantech Estonia uus juht Kädi Ristkok.
Seekordses „Cleantechi“ saates on külas Reverse Resourcese asutaja ja tegevjuht Ann Runnel ning Cleantech Estonia uus juht Kädi Ristkok.
Raadiohommikus: kas tööstuses tulevad koondamised?
Raadiohommikusse tuleb külla tööstusettevõtte ETS NORD juhatuse esimees Urmas Hiie. Räägime hindadest, inflatsioonist ja peaministri soovitusest ettevõtjatele langetada toodete-teenuste hindu ning puudutame laiemalt riigi ja ettevõtjate suhteid. Juttu tuleb sellest, kuidas täita riigi kõhna rahakotti, ning uurime, kas tööstussektori madalseis hakkab jõudma ka töötajateni. Ehk – kas silmapiiril terendavad tööpuuduse kasv ja koondamised.
Raadiohommikusse tuleb külla tööstusettevõtte ETS NORD juhatuse esimees Urmas Hiie. Räägime hindadest, inflatsioonist ja peaministri soovitusest ettevõtjatele langetada toodete-teenuste hindu ning puudutame laiemalt riigi ja ettevõtjate suhteid. Juttu tuleb sellest, kuidas täita riigi kõhna rahakotti, ning uurime, kas tööstussektori madalseis hakkab jõudma ka töötajateni. Ehk – kas silmapiiril terendavad tööpuuduse kasv ja koondamised.
Forus Gruppi kuuluv Signaal on abiks elektriautode laadimispunktide paigaldamisel ja märgistamisel
Eestis on elektriautode kasv olnud viimastel aastatel märkimisväärne ja seega tekib pidevalt vajadus uute laadimislahenduste järele. Suurem osa elektriautode omanikke laeb autot kodus, kuid avalike laadimispunktide lisandumine on lähitulevikus möödapääsmatu.
Eestis on elektriautode kasv olnud viimastel aastatel märkimisväärne ja seega tekib pidevalt vajadus uute laadimislahenduste järele. Suurem osa elektriautode omanikke laeb autot kodus, kuid avalike laadimispunktide lisandumine on lähitulevikus möödapääsmatu.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.