• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Postimüügifirma ajakohastab oma müüki

  Elektronmüük tähendab seda, et kaupu ei müüda enam mitte niivõrd posti teel, kuivõrd kaubaga on võimalik tutvuda kodus arvutiekraani vahendusel.
  Algul on tegemist liikumatute kaubakujutistega, millega saab telefoni teel ühendada müüja hääle. Edaspidi muutuvad kujutised liikuvaks ning neile lisandub automaatne kaubatutvustus.
  Soovitud kauba eest makstakse üha vähem posti teel ning selle asemele tulevad pangaühendus, Internet-raha ja tavaline kontomüük.
  Hea ühenduse tõttu ei pruugi inimesed enam kauplusesse kaupa ja hindu vaatama minna ning see tähendab, et tulevikus tuleb ilmselt ka tavalistel kauplustel töö ümber korraldada.
  Tunduvalt peaks edaspidi paranema ka kaupade kättetoimetamine.
  Kuna tellimus ei ole enam antud posti kaudu, vaid telefoni teel, siis toiduainete tellimus peaks olema täidetud paari tunni jooksul ning välismaa ladudest tellitud kaup peaks pärale jõudma paari päevaga.
  Mõistes telefoni teel müümise eeliseid, otsustaski Põhjamaade suurim postimüügifirma Ellos esimesena üle minna uuele kommutaatorsüsteemile, mis reastab ootel olevate klientide kõned valgustabloole.
  Samuti on Ellos proovinud enda kasuks tarvitusele võtta Interneti poolt pakutavad võimalused. Näiteks Internetis on Ellose kodulehekülg, kus on olemas põhiinfo ja kust saab tellida ka reklaamkataloogi.
  Ellos on mõelnud selle peale, et tulevikus teenindada Põhjamaades kõiki kliente, kelle käsutuses on personaalarvuti Interneti vahendusel. KL
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ühes asjas on meil parim valitsusjuht, juhtumisi ülitähtsas asjas
Peaminister Kaja Kallas on välispoliitikas näidanud sisu ja jõudu. Seesama aus julgus tuleb tal leida ka riigisisestes küsimustes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Peaminister Kaja Kallas on välispoliitikas näidanud sisu ja jõudu. Seesama aus julgus tuleb tal leida ka riigisisestes küsimustes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Balti börsidel jätkus nädal langusega
Päeva esimesel poolel üle protsendi miinuses olnud Balti börsid taastusid sulgumise ajaks mõnevõrra, kuid jäid siiski punasesse.
Päeva esimesel poolel üle protsendi miinuses olnud Balti börsid taastusid sulgumise ajaks mõnevõrra, kuid jäid siiski punasesse.
Rahvusvaheline kullerfirma DHL Express: kogu kullerteenuse sektor on tugevas arengu- ja kasvufaasis
Globaalset rahvusvahelist kullerteenust ning e-kaubandusfirmadele nõustamist pakkuv DHL Express Estonia AS tähistab lähiajal juba 30. tegevusaastat Eestis. Ettevõtte tegevjuht Kristina Laaneots nendib, et viimased aastad on näidanud tugevat arengut ning kasvufaasi, mis iseloomustab kogu sektorit.
Globaalset rahvusvahelist kullerteenust ning e-kaubandusfirmadele nõustamist pakkuv DHL Express Estonia AS tähistab lähiajal juba 30. tegevusaastat Eestis. Ettevõtte tegevjuht Kristina Laaneots nendib, et viimased aastad on näidanud tugevat arengut ning kasvufaasi, mis iseloomustab kogu sektorit.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.