• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Henn Pärn asub õliliitu juhtima

  Henn Pärn rääkis, et tema lahkumist EK peadirektori kohalt ei saa vaadelda ASi Esoil erastamise kontekstis. Ta ütles, et jätkab edaspidi tööd EKs emeriitdirektorina, mis eeldab rohkem ettevõttest väljapoole töötamist. «Seega sobib mulle uus ametikoht õliliidus hästi,» lisas ta.
  Pärn rääkis, et ta peab üheks oma põhiülesandeks kehtestada lähiajal turul need mängureeglid, mis praegu veel puuduvad ja aidata kaasa, et neid järgitaks. Tema sõnul tuleks kõikidele kütusemüüjatele luua võrdsed tingimused kvaliteedi osas.
  Pärna sõnul tuleb ära lõpetada olukord, kus osa kütusefirmasid maksab makse ausalt, teised mitte.
  Mart Kutsar tunnistas eile, et ta astus õliliidu tegevdirektori kohalt tagasi vabatahtlikult, kuna tunneb, et on ennast ammendanud. Samas lisas ta, et on väsinud n-ö vastu seina jooksmisest, sest ta pole leidnud riigi poolt partnerit, kellega koos lahendada kütusefirmade probleeme.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.