• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Gaasiseadmetootja uus tootmishoone

  Epleri sõnul investeeris Primus AB ASilt Tartu Maja ostetud hoonesse seitse miljonit krooni. Toomishoone rekonstrueerinud AS Merco Ehitus jättis Tartu Maja endisest külmlaost alles vaid raudbetoonkarkassi.
  Uues hoones on automaatne ventilatsioon, uus elektrisüsteem, oma veevärk, tänapäevased olmeruumid. Primus Eesti uues tootmishoones on üldpinda 1400 ruutmeetrit ja sellest tootmispinda 800 ruutmeetrit.
  Primus Eesti toodab gaasiseadmeid. Enimtuntud on matka- ja vabaajatarbed, nagu matkapliidid ning gaasilaternad.
  Primus Eesti valmistab ka käiateritajaid ja õhkventiile, mida kasutatakse USA, Jaapani ja Saksamaa veoautodes istmete reguleerimisseadmetes.
  Kolm aastat tegutsenud Primus Eesti kogu toodangu turustab Rootsi emafirma. Ka enamiku vajalikest detailidest tarnib Primus AB.
  Epleri hinnangul on Primus Eesti aastakäive üle 20 miljoni krooni.
  Ettevõttes töötab 25 inimest. Primus Eesti kuulub sajaprotsendiliselt Rootsi emafirmale Primus AB.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.