• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Asutamisel uus elukindlustusselts

  Nordika Kindlustuse AS registreerib eeloleval esmaspäeval Eesti kaheksanda elukindlustusseltsi, mis alustab aktiivset müüki ilmselt sügisel, teatas Nordika juhatuse liige Jaanus Reisner.
  Nordika Elukindlustuse ASi juhatuse esimeheks saav Reisner ütles, et esialgu on uue firma aktsiakapital 12 miljonit krooni ning kõik aktsiad kuuluvad Nordikale. Kavas on emiteerida juurde 8 miljoni krooni eest aktsiaid, kaasates uue strateegilise investori. «Läbirääkimised käivad kahe potentsiaalse investoriga, kes mõlemad on Eestist,» kinnitas Reisner.
  Mai lõpus saadud litsentsi järgi hakkab Nordika Elukindlustus esialgu tegelema surmajuhtumi- ja kapitalikogumiskindlustusega. Reisneri sõnul tuleb pensionikindlustuslitsentsi taotlemine kõne alla aasta teisel poolel.
  Reisner ütles, et Nordika Elukindlustus on seadnud eesmärgiks jõuda kasumisse kolme aastaga, ehkki rahvusvahelise praktika kohaselt kulub selleks asutamisest vähemalt neli aastat.
  Reisner märkis, et elukindlustusseltsiga on viimane aeg turule tulla, kuna uuel aastal on oodata pensionikindlustusturu avanemist. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.