• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna Panga aktsia -20%

  Eesti aktsiaturg on näidanud tugevat trendihoidlikkuse võimet. Seni on kogemusi olnud vaid pika ja tugeva tõusutrendiga. Viimaste päevade sündmused on pannud aga mõtlema ka võimalikule pikemale langustrendile.
  Eile tegi ÄP indeks tugeva 3,48protsendise languse ja kukkus juba teist korda viimase 9 päeva jooksul allapoole 1000 punkti piiri, 992,71 punktile. Börsisüsteemi päevakäive jäi üleeilsele tasemele, olles 60,15 mln krooni.
  Eilse languse mootoriks oli pankade oktoobrikuu kasumite avaldamine, mis jäid osa pankade puhul oodatust kehvemaks. Turg käitus selles osas vastavalt varasematele prognoosidele, milles ennustati, et head uudised jätavad hinnataseme samaks, kuid oodatust viletsamad tulemused võivad hindasid langetada.
  Kõige olulisema jälje jättis oktoober Tallinna Panga kasumile, kes suutis sel kuul tavapärase ca 8 mln kr asemel näidata vaid 0,5 mln kroonist kasumit. Aktsia hind kukkus teate mõjul päevaga 20,55% ja lõpetas päeva 58 kroonil, tasemel, kus ta viimati oli käesoleva aasta 2. jaanuaril. Teiste pankade kasumid olid veidi paremad ja hinnad oluliselt ei kukkunud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.