• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kahjukindlustus kogus rekordpreemia

  Eestis tegutsevad kahjukindlustusseltsid kogusid kümne kuuga kindlustuspreemiaid 794,6 miljonit krooni, sealhulgas oktoobris rekordilise 93,6 miljonit krooni.
  Oktoobris kogusid enim preemiad Eesti Varakindlustus ja ASA Kindlustus -- vastavalt 18,3 miljonit ja 11,8 miljonit krooni.
  Turuliider oli oktoobri lõpus 20,2 protsendi suuruse turuosaga Eesti Varakindlustus, mis kogus preemiad 160,9 miljonit krooni.
  ASA turuosa oli 15 protsenti ning kogutud preemiate maht 119 miljonit krooni. Leks Kindlustus kogus oktoobris kindlustuspreemiad 10,6 miljonit ning Nordika 9,9 miljonit krooni.
  Aasta algusest on Leks kahjukindlustpreemiaid kogunud 82,2 miljonit krooni ning Nordika Kindlustus 81,4 miljonit krooni.
  Polaris Vara kogus kümne kuuga preemiad 60,4 miljonit krooni, Salva Kindlustus 62 miljonit krooni, ETAS Kindlustus 51,3 miljonit krooni, Seesam 34 miljonit krooni, Bico 35,1 miljonit krooni, Sampo 35,9 miljonit ning Inges 22,6 miljonit krooni.
  Kindlustusselts Kalju kogus kümne kuuga preemiaid 16,3, Ühiskindlustus 18,4 ning Hansa Kindlustus 13,7 miljonit krooni. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kokutajast Eesti parimaks koomikuks ehk kuidas nali andis Ari Matti Mustonenile elutahte
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.