• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saku taarakastid tõid Rõngu tehasele tööd

  Aprillis võttis Saku õlletehas kasutusele uued pudelid ja uue plasttaara. Saku õlletehase infojuht Ruth Roht ütles, et suve lõpul peaks tehas täielikult üle minema uuele pakendile.
  Rõngu tehas on saanud õllekastide valmistamise tellimuse seitsme miljoni pudeli jaoks, mis peaks suurendama ettevõtte käibe tänavu üle 70 miljoni krooni, teatas Rõngu tehase juhatuse aseesimees Indrek Ojamaa.
  Ojamaa sõnul alustas tehase plasttooteid valmistav üksus RT Plastic üleminekut uuele toodangule eelmise aasta lõpus. Selleks otstarbeks renoveeriti ettevõtte vana tsehh ja liisiti üle viie miljoni krooni maksev survevalumasin. Teise analoogse masina sai RT Plastic Norra partnerilt Dynoplast A.S.
  Ojamaa ütles, et uue plastkasti juurutamine läks maksma ligi kaheksa miljonit krooni. «Projekti tasuvusajaks arvestame viis aastat,» lisas ta.
  RT Plastic on suurendanud tootmisvõimsust võrreldes eelmise aastaga poole võrra. Tsehh töötab täisvõimsusel iga päev kolmes vahetuses.
  Ojamaa sõnul on Rõngu tehas huvitatud ka kastide tootmisest Saku õlletehase tuumikomaniku Baltic Beverages Holding Läti ja Leedu tehastele. «Peame oma trumbiks, et uue kasti vormid asuvad meil ja oleme suutnud tootmise edukalt käivitada,» lisas Ojamaa.
  Ligi poole RT Plasticu toodangust moodustavad praegu kahte tüüpi plastkastid Soome toiduainetetööstusele.
  Rõngu Tehase tuumikinvestorile ASile RT Holding kuulub 68 protsenti firma aktsiatest, ülejäänud aktsiad jagunevad sajakonna eraisiku ja ettevõtte vahel.
  RT Holdingu suurim aktsionär on Ühispank.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.