• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Standardi nõukogu ette saab Jüri Käo

  «Käo on autoriteetne kui suurettevõtjate ja tööstuse esindaja, kes nõukogus seni puudus,» põhjendas valikut Standardi juhatuse esimees Enn Veskimägi. Veskimägi kontrollib ettevõtte suurima osanikuna ka kolmandikku Standardi aktsiatest.
  Standardi aktsionärid valisid nõukogusse ka Eesti mööblitööstusfirmas kevadel osaluse omandanud Soome mööblimüügiketi Sotka ühe omaniku Mauri Ikola. «Meie koostöö on sujunud, sest Sotka on teatanud tellimuste mahu kahekordistamisest,» lausus Veskimägi. Sotka on ostnud seni Standardi pehmet mööblit 10 miljoni krooni eest aastas.
  Norma Grupi investeeringutega tegelevale tütarettevõttele, ASile NG Kapital kuulub 2 protsenti Standardi aktsiatest. Nii Sotkale kui Põhjamaade investeerimisfondile Baltic Investment Fund kuulub 25 protsenti.
  Jüri Käo kuulub Standardi ja Norma Grupi nõukogu kõrval ka ASi Norma, ASi Eesti Energia ja Hoiupanga nõukogusse. Ta on tööstuse ja tööandjate keskliidu, suurettevõtjate assotsiatsiooni ja kaubandus-tööstuskoja juhatuse liige.
  Standardi endine nõukogu esimees oli ASi Hansatee juhatuse esimees Enn Pant.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.