23. juuli 1998 kell 22:00

Uuest nädalast uus Ühispank

«Meie poolt on kõik korras, kõik dokumendid on esitatud, nüüd on ainult kohtuniku otsustada, millal äriregistri kanne tehakse,» rääkis Toomik. Tehingud Tallinna Panga aktsiatega on kolmapäevast alates peatatud. «Kui ühinemise kanne on tehtud, hakkavad pangad ühtsena toimima,» märkis Toomik.

Praegu veel Tallinna Panga avalike suhete juht Eero Raun ütles, et kliente puudutav kahe panga infotehnoloogia ühildatakse augusti jooksul. «Seal hulgas ka pangaautomaadid, mis praegu on ristkasutuses,» märkis ta.

Eile sõlmisid Ühispank ja arvutifirma IBM Ühispangale personaalarvutite tarnimise raamlepingu.

Kolmapäeval valisid Tallinna ja Ühispanga juhtkond välja viis nimevarianti, mis esitatakse klientidele, et nemad valiksid välja oma lemmiku.

Nimevariandid on Uniopank, Europank, Eesti Ühispank, U-Pank ja Unopank. Kokku saabus nimekonkursile ligi 4500 nimevarianti.

Ühispanga reklaamidirektor Erik Sakkov ütles, et tema peab oma vaatluste põhjal eelistatumaks nimeks Europanka. «Muidugi on klientide hääletuse tulemus abiks nime leidmisel,» lausus Sakkov. Tema sõnul ütlevad oma arvamuse ka juhatus ja nõukogu, kui hääletus läbi saab. Ühispanga koduleheküljel Internetis hääletanud on eelistanud Eesti Ühispanga nime, teisel kohal on Uniopank.

Hetkel kuum