• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uuest nädalast uus Ühispank

  «Meie poolt on kõik korras, kõik dokumendid on esitatud, nüüd on ainult kohtuniku otsustada, millal äriregistri kanne tehakse,» rääkis Toomik. Tehingud Tallinna Panga aktsiatega on kolmapäevast alates peatatud. «Kui ühinemise kanne on tehtud, hakkavad pangad ühtsena toimima,» märkis Toomik.
  Praegu veel Tallinna Panga avalike suhete juht Eero Raun ütles, et kliente puudutav kahe panga infotehnoloogia ühildatakse augusti jooksul. «Seal hulgas ka pangaautomaadid, mis praegu on ristkasutuses,» märkis ta.
  Eile sõlmisid Ühispank ja arvutifirma IBM Ühispangale personaalarvutite tarnimise raamlepingu.
  Kolmapäeval valisid Tallinna ja Ühispanga juhtkond välja viis nimevarianti, mis esitatakse klientidele, et nemad valiksid välja oma lemmiku.
  Nimevariandid on Uniopank, Europank, Eesti Ühispank, U-Pank ja Unopank. Kokku saabus nimekonkursile ligi 4500 nimevarianti.
  Ühispanga reklaamidirektor Erik Sakkov ütles, et tema peab oma vaatluste põhjal eelistatumaks nimeks Europanka. «Muidugi on klientide hääletuse tulemus abiks nime leidmisel,» lausus Sakkov. Tema sõnul ütlevad oma arvamuse ka juhatus ja nõukogu, kui hääletus läbi saab. Ühispanga koduleheküljel Internetis hääletanud on eelistanud Eesti Ühispanga nime, teisel kohal on Uniopank.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.