• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Walko direktor koondati

  Sangari juhataja Mart Altvee ütles, et nad ei kavatse Valka palgata uut tegevjuhti. «Jään juhtima nii Sangarit kui Valga vabrikut,» täpsustas Altvee. «Tootmist juhib Valgas tootmisdirektor Ellen Muru.»
  Kalle Pilt pidas koondamisotsust õigeks ja seostas seda Sangari strateegiaga. «Rasketes oludes tuleb kulusid kokku hoida» sõnas Pilt. «Lahkusin ilma tülita.» Küsimusele, kui palju Sangar tema pealt kokku hoidma hakkab, jättis Pilt vastamata.
  Pilt ütles, et ta jätkab tegevust oma äri- ja juhtimiskonsultatsioonifirmas OÜ Arilekt.
  Asudes eelmise aasta detsembris kahjumiga töötava Valga õmblusvabriku ASi Walko etteotsa, lubas Pilt viia firma kasumisse. Kuna Walko ei suutnud tasuda Ühispanga võlga, müüs advokaadibüroo Concordia Õigusabi AS 11. mail Walko panditud vara kuue miljoni krooni eest riiulifirmale AS Walthemstorm. Sangar STC omandas Walthemstormi kõik aktsiad juuni lõpus. Valga õmblusvabriku endise omaniku Walko pankroti kuulutas Valga maakohus välja 27. augustil.
  Mart Altvee sõnul andis Walthemstormi juhatus septembri lõpus äriregistrisse taotluse muuta firma uueks ärinimeks AS Sangar Valga Vabrik. «Vastust pole veel äriregistrist tulnud,» lisas Altvee.
  «Uue ärinime tahtsime siduda Sangariga. Ja linlased on harjunud nimetusega Valga õmblusvabrik,» põhjendas Altvee nime muutmist.
  Sangar Valga Vabriku juhatuse esimees on Mart Altvee ja liikmed Sangari tootmisdirektor Merike Piirsalu ja müügidirektor Triin-Anette Kaasik.
  Sangar Valga Vabriku nõukogu liikmed kattuvad Sangari nõukogu liikmetega, kelleks on Jüri Kraft, Avo Laev, Malle Luksep, Maia Palsi ja Ada Lepp.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Koroonaviiruse uus tüvi jõudis Euroopa suurriikidesse Täiendatud!
Ühendkuningriik, Saksamaa ja Itaalia teatasid laupäeval koroonaviiruse uue tüvega juhtumitest. Briti peaminister Boris Johnson teatas uued sammud viiruse ohjamiseks, samas kui teised riigid piirasid reisimist Lõuna-Aafrikast, vahendab Reuters.
Ühendkuningriik, Saksamaa ja Itaalia teatasid laupäeval koroonaviiruse uue tüvega juhtumitest. Briti peaminister Boris Johnson teatas uued sammud viiruse ohjamiseks, samas kui teised riigid piirasid reisimist Lõuna-Aafrikast, vahendab Reuters.