• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Keskturu müük võib pooleli jääda

  Otsuse eelnõu esitaja Rein Voogi sõnul pole õige, kui Tallinna Keskturg libiseb ärigrupeeringu kätte, mille taust on ajakirjanduse andmeil pehmelt öeldes ebaselge.
  «Tallinna valitseva koalitsiooni korraldatud konkurss ei ole linna ega linnakodanike huvides,» märkis Voog. «Selle konkursi seadustamine kinnitaks veelkord, et Tallinna võimukoalitsioon esindab ühe kitsa ärikildkonna huve.»
  Linnavaraameti komisjon tunnistas 24. mail kahest Keskturu aktsiatele laekunud pakkumisest parimaks ASi Turukaubandus pakkumise.
  Turukaubanduse AS pakkus 100 protsendi Keskturu aktsiate hinnaks 16 miljonit krooni ja investeeringuteks kuni 2003. aastani 20 miljonit krooni.
  Teise pakkumise esitas Rivington Haldus, mille taga võis Eesti Päevalehe andmetel olla allilma lepitajana tuntud ärimees Meelis Lao.
  Turu kauaaegsetest rentnikest Abring ja Lepla Kaubandus koosnevat Turukaubanduse ASi on seostatud Keskturu kommertsdirektori Vadim Poli?t?ukiga. Ajakirjanduse andmeil on ka Poli?t?uk seotud allilmaga.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Kliimaidud on kaasanud tänavu rekordiliselt investeeringuid
Kliimamuutuse vastu võitlevad tehnoloogiafirmad on kaasanud sel aastal rekordilised 32 miljardit dollarit investeeringuid, vahendab CNBC.
Kliimamuutuse vastu võitlevad tehnoloogiafirmad on kaasanud sel aastal rekordilised 32 miljardit dollarit investeeringuid, vahendab CNBC.
Euroopa Ravimiamet alustab koroonaravimi kiirendatud hindamist
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee on alustanud Merck Sharp & Dohme ja Ridgeback Biotherapeuticsi täiskasvanute COVID-19 raviks välja töötatud suukaudse viirusvastase ravimi molnupiraviiri kiirendatud hindamisprotseduuri,
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.