2. november 1999 kell 22:00

Börs pole Külmhoone avaldatud infoga rahul

Börsi investorsuhete juhi Eva Palu sõnul leiab börs, et Tallinna Külmhoone ei ole suuraktsionäride vahel toimunud aktsiate vahetuse kohta avalikkusele edastanud piisavalt infot.

Külmhoone ja Leedu jäätisetootja Kauno Pieno Centrase liitumise esimeses etapis vahetavad Külmhoone suuraktsionärid oma osaluse KPC aktsiate vastu. Tallinna Külmhoone teatas, et esimeses etapis hakkab KPC-le kuuluma 86,6 protsenti Külmhoone aktsiatest. Avaldatud info kohaselt kavatsevad Külmhoone ja KPC suuraktsionärid kuue kuu jooksul moodustada valdusfirma ning KPC ja Külmhoone aktsionäridele tehakse ettepanek vahetada aktsiad valdusfirma aktsiate vastu. Turuosaliste hinnangul võib olla tegemist sisuliselt Külmhoone müügiga KPC-le.

Autor: BNS

Hetkel kuum