Inno Tähismaa • 25. mai 2000 kell 9:20

Ärimeeste hulgast selgub laupäeval parim tennisemängija

Laupäeval, 27. mail toimub Pärnu kesklinna tenniseväljakutel ettevõtjate tenniseturniir Kaubandus-Tööstuskoja karikale, teatas kaubanduskoja esindaja. Turniirist võtab osa 64 firmajuhti ning võistlus toimub paarismängus.

Traditsiooniks kujunenud tenniseturniiril selgub parim tennist mängiv ettevõtjate paar, kes pälvib Kaubandus-Tööstuskoja rändkarika. Tennisemängu kõrval täidab võistluspäeva Pärnus ka meelelahutusprogramm.

Võistlused avab kell 10.00 Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse esimees Toomas Luman.

Karikasüsteemis (kaotaja langeb konkurentsist välja) toimuval turniiril selgub võitja sama päeva õhtuks, finaal algab orienteeruvalt kell 17.00.

Ettevõtjate tenniseturniir toimub neljandat korda, varasematel aastatel on võitjateks tulnud Juri Vellerand Universaaltööstuste AS-st ja Martin Talts K.M.T: Fassaadimeistrite ASist. ning Ain Lausmaa Ajakirjade Grupist, kes kõik ka sellel aastal võistlustulle astuvad.

Lisaks tenniseturniirile on kogu eelneva ja ka järgneva nädala Port Arturi kaubanduskeskuses üleval ajaloonäitus '75 aastat Eesti Kaubandus-Tööstuskoda'.

Hetkel kuum