Raimo Ülavere • 5. september 2000 kell 9:10

Jippii! avab SMS?il põhineva internetiportaali

Jippii! Internet Services käivitab uue SMS?il põhineva interneti- ja mobiilteenuse Eestis, mis pakub esialgu logosid ja helinaid, jututubasid ja ainulaadseid online mänge. Ühe logo või helina mahalaadimine maksab 10 krooni.

Tulevikus hakkab Jippii! pakkuma samu SMS?il põhinevaid teenuseid ka Eesti ettevõtetele. Näiteks kui ettevõte soovib mobiiltelefonidele oma firma logo, saab need tellida kogu personalile.

Jippii! Internet Services on Soome Saunalahti tütarettevõte, mis on noteeritud Helsingi börsil. Saunalahti portaaliteenused laienevad rahvusvahelisele turule aastal 2000 Jippii! kaubamärgi all. Jippii! pakub Saunalahti Interneti- ja telekommunikatsiooniteenuseid igas riigis kohalikus

keeles.

Hetkel kuum