• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Haapsalut valitseti mesilaste ja kaladega

  Haapsalu linnavalitsuse töötajad võtsid loomakaitse päeva puhul eile tööle kaasa ka oma lemmikloomad, mistõttu linna valitsemisel osalesid ka kuldkala ja mesilased, kirjutab Lääne Elu.

  Linnavalitsuse pressiesindaja Liivi Ollino sõnul oli mõtte algataja linnapea Urmas Sukes, kes soovis oma saksa lambakoerale Eerosele tutvustada kaastöötajate lemmikuid.
  Eile hommikul võttiski linnapea oma kabinetis vastu kõik koos linnavalitsuse töötajatega saabunud lemmikloomad. Vastuvõtul viibis viis koera, kaks kassi, hamster, t?int?ilja, kilpkonn, kuldkala ja mesilased.
  Kõige kogukamad olidki Suklese Eeros ja kommunaalosakonna juhataja Ilse Püssi segatõugu koer Ants. Püss teatas, et Ants on tegelikult hulkuv koer, kelle Haapsalu Haljastus paar aastat tagasi tänavalt üles korjas. Koertest kõige edevam oli kultuurinõuniku Martin Liiveti lemmik oma kollase mütsiga, mida peremees aeg-ajalt kohendas.
  Linnavolikogu peaspetsialisti Elvi Puda aastane kass Põnna oli võimukas - äigas linnapea koerale käpaga vastu nina, mispeale too ei julgenud kassile enam ligi minna. 'Kohe näha, et volikogu on linnapeast tähtsam,' kommenteerisid linnaametnikud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.