• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SLÕ: geeninduseni peavad vastu vaid tugevamad

  Geenivaramu projekt lubab eestlastele tulevikus enneolematuid hüvesid ja teaduse saavutustest osasaamist. Tänasel hetkel otsustab aga haigekassa kallist ravi vajajate elu ja surma üle, neile raha andes või sellest keeldudes, kirjutab SL Õhtuleht tänases juhtkirjas.

  Eesti ametnike poolt lootusetuks tunnistatud südamerikkega tüdruku lõikusteks annavad raha ning opereerivad soomlased, meie aga pühime käed jamast puhtaks.
  Oma Nokia otsimise tuhinas ollakse Eestis muututud mõtetega tulevikus elavateks visionäärideks. Tulevikus segatakse sulle personaalne ravim, praegu aga vaata ise, kuidas hakkama saad ning kas selle tulevikuni üldse elad. Oleviku ja tuleviku vahel haigutab must auk.
  Praegu tuleb mõnikord arsti kabinetist selg ees välja komberdada, olgugi et kõik nõutud maksud on ausalt makstud, aga haigekassal on raha otsas.
  Katsuks enne näiteks haigekassanduse toimima saada? Kuid parandab ju seninegi selektiivne lähenemine omal moel rahva genofondi. Praeguse seisuga hüppavad geenindusse ilmselt ainult kõige tugevamad, kirjutab SL Õhtuleht.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.