Riigikantsleist tulid Peeter Tulvistet ja Mart Laari halvustavad kommentaarid

15. august 2001, 15:04

Riigikantselei serverist tuli eile Eesti Päevalehe koduleheküljele kümmekond kommentaari, mis arvustasid ja mustasid räiges sõnastuses Isamaaliidu presidendikandidaati Peeter Tulvistet ning ka Isamaaliidu esimeest peaminister Mart Laari, kirjutab EPL Online.

Seni veel kinnitamata andmetel võisid halvustavad kommentaarid tulla regionaalministri büroost, kus töötavad peamiselt reformierakondlased. Ametlikku kinnitust toimetusel sellele veel saada pole õnnestunud, kuid ühe võimupoliitiku sõnul on varemgi poliitilistes kuluaarides juttu olnud, et konkurente halvustavaid anonüümseid sõnumeid saadab interneti erinevatesse kommentaarirubriikidesse regionaalministri nõunik Aarne Veedla.

Veedla lükkas usutluses EPL Online"ile enda seostamise räigete kommentaaridega kategooriliselt tagasi, kuid möönis, et ei mõista riigiametnike anonüümset osalemist interneti kommentaarirubriikides hukka, kuna pooldab võrdset õigust sõnavabadusele.

Kõik riigikantselei serverist tulnud kommentaarid saabusid lühikeste, minutiliste ajavahedega tööajal. Mõned näited riigikantseleist tulnud kommentaaridest. ?Tulviste võib veel enne presidendivalimisi ära surra! No ilmselt oli meil Brezhnevist, Andropovist ja Tshernenkost vähe?; ?Tulviste isa teenis KGB ridades, Savi isa oli ?Ernas?. Aga ajakirjanikud vaikivad... Vaikivad ka selles, millega tegeles Tulviste Nõukogude armee ridades?; ?Tulviste sai ülikooli rektoriks olles hakkama sellega, et ehitas koos oma alluva Illakuga tegelikust maksumusest kolm korda kallimad WC-d. Huvitav, kas Tulviste presidendiks saades ka Kadrioru WC-majanduse käsile võtab??; ?Mul on nii häbi, et kuulun Isamaaliitu. Ma pean taluma seda punase ninaga haisvat Laari.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing