• Jaga lugu:

  Börsiülevaade: Euroopa turud languseks, ootes aga peatset paranemist

  Kuigi Euroopa turud on alustanud tänast kerge langusega oodatakse aktsiaturgudelt peatset paranemist kuna arvatakse, et USA rünnakutest hoolimata on aktsiad viimasel ajal siiski liialt kiiresti odavnenud.

  Euroopa turgude tehnoloogiasektori lipulaevad Nokia ja Ericsson ootavad pingsalt oma konkurendi Motorola majandustulemusi, mis peaks tehnoaktsiatele kätte näitama nende edasise suuna.
  Terrorivastase sõja avasammud muutsid emotsionaalsemaks ka Tallinna börsi, kus aktsiahinnad näitasid eesotsas Eesti Telekomiga <GR#EE.ETL> eile mõõdukat langust.
  Järjekordselt tugevat kauplemisaktiivsust ja rappumist tunda saanud Eesti Telekomi aktsia odavnes päevaga 3,6% ja sulgus 60,25 kroonil.
  Lisaks sõjastardiga kaasnevale emotsionaalsusele võisid möödunud nädala kahe viimase börsipäeva jooksul ligi 15% kerkinud aktsia osas väljas olla ka kasumivõtjad, kes lühikese aja jooksul said Tallinna börsi kohta harvanähtavalt palju teenida.
  Möödunud nädala lõpus 140 krooni peal ennast turvaliselt tundma hakanud Hansapanga <GR#EE.HP> aktsia vajus eile antud toetustasemest vaikselt läbi, sulgudes 139,25 kroonil ehk 1,4% madalamal kui möödunud nädala lõpus.
  Õhku lasti välja ka Norma <GR#EE.NORMA> aktsiast, mis odavnes 2,5% ja peatus 46,60 kroonil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Pankade aktsiad läksid täna Tallinna börsil lendu
Tallinna börsil on täna pankade aktsiad lendu läinud – nii Coopi kui ka LHV aktsia on kumbki tõusnud umbes 8 protsenti.
Tallinna börsil on täna pankade aktsiad lendu läinud – nii Coopi kui ka LHV aktsia on kumbki tõusnud umbes 8 protsenti.
Kaja Kallas leidis loiule vaktsineerimisele kaks õigustust
Peaminister Kaja Kallas ütles riigikogu erikomisjonis, et vaktsineerimise on teinud konarlikuks kogemuse puudumine ja Eesti inimeste arvatust kesisem digilahenduste kasutamine.
Peaminister Kaja Kallas ütles riigikogu erikomisjonis, et vaktsineerimise on teinud konarlikuks kogemuse puudumine ja Eesti inimeste arvatust kesisem digilahenduste kasutamine.
Saku Õlletehas premeerib vaktsineeritud töötajaid kohustuste vähendamisega
Olukorras, kus koroonaviiruse levik kiireneb ning enam kui pooled inimesed on vaktsineerimata, peavad tootmisettevõtted valmistuma taas halvimaks. Saku Õlletehaselgi on rangemad reeglid uueks koroonalaineks valmis pandud, kuid praegu keskendutakse ennekõike töötajate kaitsepookimisele.
Olukorras, kus koroonaviiruse levik kiireneb ning enam kui pooled inimesed on vaktsineerimata, peavad tootmisettevõtted valmistuma taas halvimaks. Saku Õlletehaselgi on rangemad reeglid uueks koroonalaineks valmis pandud, kuid praegu keskendutakse ennekõike töötajate kaitsepookimisele.