Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Piletikontrollide vormiriietus kogub kapis kasutult tolmu

  Ühissõidukikontrollide vormiriietusele kulutatud 100 000 krooni on taevasse visatud. Et kergemini jäneseid püüda, pole piletikontrollidel enam mundri kandmise kohustust, kirjutab SL Õhtuleht.

  ?Muidu me ei saa jäneseid kätte,? vastas trammis haarangus osalenud heledas jopes turske mees, kes pärast ametitunnuse küsimist põuest metall?etooni välja koukis.
  Tallinna linnavalitsuse säästva arengu ja planeerimise ameti ühistranspordi osakonna spetsialist Jüri Miglai ütles, et ilma vormita avastavad kontrollid poole rohkem piletita sõitjaid kui tumesinistes ametijopedes. Ehkki linnapildis kohtab erariietes kontrolle, väitis Migali: kõik 30 tumesinist vormijopet on kasutuses.
  Väite, et piletikontrollide ainus eesmärk on inimestelt trahviraha nõuda, mitte aga distsiplineerida sõitjaid pileteid ostma, lükkas Miglai ümber. ?Kontrollide eesmärk pole trahvida, vaid see, et linn saaks kätte ettenähtud piletitulud; et kõik ostaksid pileti ja mitte ainult siis, kui näevad kontrolli.?
  Tänavu on Tallinna eelarve täienenud piletita sõidu trahvisummade varal 1,5 miljoni krooni võrra, ainuüksi oktoobris trahviti 600 000 krooni eest. Praegu on Tallinnas 35 piletikontrolli, Miglai sõnul tahetakse tööle võtta veel 5 inimest. Kontrolli brutopalk on 4000 krooni kuus, kella 18-22 töötavad kontrollid saavad lisatasu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Teflonametnik, kel jäigi vastutus võtmata
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rootsi kinnisvaraturg jätkas juunis langust märtsi tipust odavnenud ligi 8%
Danske Banki eluaseme hinnaindeksi kohaselt langes Stockholmis korterite hinnad juunis kolmandat kuud järjest.
Danske Banki eluaseme hinnaindeksi kohaselt langes Stockholmis korterite hinnad juunis kolmandat kuud järjest.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Tee Rootsi ja Soome liitumisele NATOga avanes Stoltenberg: ametlik kutse esitatakse täna
NATO tippkohtumisel saavutatud ühine memorandum Türgi, Soome ja Rootsi vahel sillutab teed kahe Põhjala riigi liitumisele NATOga, kuid selles, mida see kokkulepe hõlmab, lähevad osalejate hinnangud lahku.
NATO tippkohtumisel saavutatud ühine memorandum Türgi, Soome ja Rootsi vahel sillutab teed kahe Põhjala riigi liitumisele NATOga, kuid selles, mida see kokkulepe hõlmab, lähevad osalejate hinnangud lahku.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.