15. november 2001 • 1 min
Jaga lugu:

KPMG hoiatab Eestit eurode tulekuga kaasnevate pettuste eest

On alust arvata, et aastavahetusest tulevad sularahaeurod võib Eestisse tuua organiseeritud kuritegevuse laine, kes soovib musta raha legaliseerida, lausus audiitorfirma KPMG majanduskuritegude uurimise divisjoni Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonna direktor Charlie Patrick.

Täna Finantsjuhtimise konverentsil esinenud Patrick tõdes, et uus 500 eurone kupüür on rahapesuks äärmiselt sobiv just oma suure vääringu tõttu.

Patrick hoiatas Eesti panku, et kahtlaste rahaülekannete maht võib seoses euro kasutuselevõtuga suureneda. Samuti suureneb pangaröövide oht, sest siinsed pangad peavad varuma suuremal hulgal eurosid, lisas ta.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt