• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pärnusse tulevad rikkad ja kuulsad

  Pärnus võib tuleval aastal näha üle maailma rikkaid ja kuulsaid inimesi, sest Pärnu Ammende Villa kanti hotellimüügikataloogifirma Johansen`s 2002. aasta kataloogi, mis soovitab majutuskohti maailma suurklientidele.

  Pressiteatest selgub: Ammende Villa tegevdirektor Ene Tohv teatas Raadio Pärnule, et Inglise ajakirjanduskorporatsiooni Daily Mail Generalt Trust poolt asutatud
  hotellimüügikataloogifirma Johansen`s valis Ammende Villa välja ühenakahest Eesti hotellist. Neid hotelle peavad nad piisavalt usaldusväärseks, etneid soovitada aastal 2002 oma klientidele. Nendeks on suuredkorporatiivkliendid nagu Financial Times, Coca Cola Company, BMW Group,Reuters jne.
  Nõuded hotellidele on väga kõrged, sealhulgas unikaalne keskkond,
  tipptasemel köök ja teenindus. Valiku tegemisel toimub eelnevalthotelliteenuste väga põhjalik testimine ja perioodiline kontroll.
  Ammende Villa puhul oli Tohvi sõnul soovitajaks Johansen`s omaniku ja
  asutaja lesk isiklikult.
  Üldse kuulub kõikidesse Johansen`s kataloogidesse vaid 1500 hotelli üle
  maailma. Eestist on peale Ammende Villa kataloogis veel Tallinna hotellPark Consul. Tohv märkis, et meie lähinaabril Lätil on kataloogis kolmhotelli (Hotel de Rome, Hotel Grand Palace ja Konventa Seta), kuidnäiteks Leedust ja Soomest pole seal esindatud ühtegi hotelli.
  Euroopa idabloki riikidest on kataloogis esindatud ainult Ungari ja
  Tsehhi. Euroopa hotellidest enamus on Prantsusmaalt, Itaaliast,Austriast ja Shveitsist.
  Käesoleva aasta 5. septembril müüdi Johansen`s Recommended kompaniile
  Conde Nast Publications, mis annab välja 72 ajakirja üle maailma,muuhulgas Vogue, The World of Interiors, Conde Nast Traveller, GQ, TheNew Yorker jt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Analüüsifirma: Pelotoni aktsia on väärt null dollarit
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Raadiohommikus: kõrgharidusest, tööjõust ja e-residentsusest
Käes on kõrgkoolidesse sisseastumise aeg. Kas kõrgkoolid suudavad ette valmistada just neid spetsialiste, keda tööturg vajab? Kui palju välistudengeid on Eestisse oodata?
Käes on kõrgkoolidesse sisseastumise aeg. Kas kõrgkoolid suudavad ette valmistada just neid spetsialiste, keda tööturg vajab? Kui palju välistudengeid on Eestisse oodata?
"Juht jõllitas mu tisse ja küsis, mitu last mul ikkagi on?" Naiste jahmatavad lood töövestlustelt
Fondijuhiks kandideerinud Katrin* (nimi muudetud) avastas töövestlusel, et tema eraelust äärmiselt huvitatud keskealise meesjuhi suurim hirm oli see, et naine võib kiiresti mehe leida ja lapse sünnitada.
Fondijuhiks kandideerinud Katrin* (nimi muudetud) avastas töövestlusel, et tema eraelust äärmiselt huvitatud keskealise meesjuhi suurim hirm oli see, et naine võib kiiresti mehe leida ja lapse sünnitada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.