Viktoria Korpan • 17. jaanuar 2002 kell 7:47

Põltsamaal toimub Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse istung

Täna peab Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatus korralise koosoleku väljasõidu istungi vormis Põltsamaal. Kaubanduskoja juhatust võõrustab AS Põltsamaa Felix juhatuse esimees Andres Koern.

<pilt#MeelisMilder.jpg#Baltika juhatuse esimees Meelis Milder#150#230#0> Juhatuse istungil teeb juhatusele möödunud aastast Kaubanduskojast kokkuvõtte Kaubandus-Tööstuskoja aseesimees, AS Baltika juhatuse esimees Meelis Milder.

Kaasesinejana kõneleb AS Eesti Energia juhatuse esimees Gunnar Okk Eesti Energia perspektiivist nähtuna elektri hinna kujunemisprotsessist nii Eestis kui ka teistes Balti riikides ning Läänemere äärsetes riikides.

Järgmine Kaubanduskoja juhatuse istung leiab aset 14. veebruaril Kaubanduskojas.

Hetkel kuum