Andres Kärssin • 26. veebruar 2002 kell 13:24

Parvlaev Scania läheb kolmeks nädalaks remonti

Kuivastu-Virtsu liinil sõitev Scania läheb homsest alates kolmeks nädalaks korralisse remonti, Saaremaa Laevakompanii toob järgnevateks nädalateks liinile täiendava hoolduse läbinud parvlaeva Koguva.

Saaremaa Laevakompanii infojuhi Anne Saare sõnul on Scania korralises remondis orienteeruvalt kolm nädalat. 'Laevakompanii teeb ettevalmistusi lähenevaks suvehoojaks, mistõttu on väga oluline, et suured parvlaevad läbivad tehnilise hoolduse ja remondi vahetult enne hooaja algust', lisas Saar.

Saaremaa Laevakompanii toob Scania asemel Kuivastu-Virtsu liinile parvlaeva Koguva, mis mahutab 35 sõidukit ja kuni 165 reisijat. Anne Saare sõnul laevade vahetus reisijate teenindamisele otsest mõju ei avalda. 'Kõik graafikud on endised ning Koguva teeb vajadusel lisareise vastaval nõudlusele', sõnas Saar.

Lisaks Koguvale teenindab reisijaid Saaremaa ja mandri vahelisel praamiliinil kuni 600 inimest mahutav Regula. Rohuküla-Heltermaa liinil laevakompanii teatel esialgu mingeid muudatusi kavas ei ole ning reisijate teenindamist jätkavad parvalevad Ofelia ja Kõrgelaid.

Hetkel kuum