Ülo Toomsalu • 23. august 2002 kell 6:31

SLÕL: Eda-Ines Ettist saab Kanal 2 saatejuht

?Saatejuhtimine on mõnus kõrvaltegevus laulmisele,? ütleb lauljatar Eda-Ines Etti, kes hakkab Kanal 2 ekraanil Guinnessi rekordeid tutvustama.

?See ei ole kindlasti minu oma saade. Olen selles väike tegija,? ütleb 21aastane Ines tagasihoidlikult. Tema roll on Ameerikas vändatud ?Guinnessi rekordite? sarjas samasugune nagu näiteks Tiit Madel telemagasinis ?60 minutit?, kirjutab SL Õhtuleht.

?Inese hooleks on siduda rekordid vahetekstidega mahedasse konteksti,? selgitab Kanal 2 programmidirektor Olle Mirme, kelle sõnul valiti neiu saatejuhiks paarikümne kandidaadi seast. ?Kaameraproovid veensid, et Inese saatejuhiks valimine on õige samm. Õnneks oli ta ise ka sellest väga huvitatud,? räägib programmidirektor.

Ines ei lasknud endale saatejuhi rolli kaks korda pakkuda, vaid haaras härjal kohe sarvist, sest laulmise kõrvalt jääb aega üle. ?Saatejuhtimine on laulmisele mõnus kõrvaltegevus. Pealegi pole mul kaamerakartust,? ütleb lauljatar.

70 riigi telekanalites jooksev ?Guinnessi rekordid? jõuab Kanal 2 kaudu eetrisse igal esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval kell 19.30. Esimest osa saab vaadata 2. septembril. Igas saates näidatakse umbes kümmet rekordit ja osa neist on stuudios linti võetud.

Hetkel kuum