• Jaga lugu:

  Börsikommentaar: põhinimekirjas tõusvat aktsiat ei olnud

  Täna ei kerkinud Tallinna börsil ühegi põhinimekirjas kaubeldav aktsia hind. Äripäeva indeks langes 0,1 protsenti 542,28 punktini.

  Suurima languse tegi Hansapanga aktsia, mis odavnes 0,88 protsenti 211,23 kroonini.
  Hansapank <GR#EE.HP> oli ka 14,2 miljoni krooniga enimkaubeldav väärtpaber, millega sooritati 18 tehingut. Taas sooritati Hansapanga aktsiatega kauplemispäeva viimastel minutitel kolm blokktehingut mille käigus vahetas omanikku veidi üle 50 000 aktsia.
  Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> aktsia langes 0,60 protsenti 77,76 kroonini. Võrdlemisi aktiivselt kaubebeldi Norma <GR#EE.NORMA> aktsiaga (käive 1,3 miljonit krooni), mille hind jäi muutumatuks 68,58 kroonile.
  Börsi kogukäive oli 16,4 miljonit krooni.
  Investornimekirja suurim tõusja oli Baltika <GR#EE.BAL> aktsia, mille hind kerkis 4,44 protsenti 36,77 kroonini. Tõsi sooritati üks tehing, mille käigus vahetas omanikku 500 aktsiat.
  Pärast kahe kuu pikkust vaheaega sooritati üks tehing Hüvitusfondi VIII seeria võlakirjaga, mille käigus vahetas omanikku 22 võlatähte. Võlatähe, mille lunastamistähtaeg saabub 20. novembril, hind kerkis 0,38 protsenti 106,50 kroonini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Börs: Nasdaq ja S&P 500 jõudsid uute rekorditeni
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.