• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rahvaliit ei kavatse seadusevastast sponsorraha tagastada

  Rahvaliit ei plaani Tiit Tammsaarele seadusevastaselt eraldatud raha tagasi maksta, sest nende hinnangul on seadus ebaõiglane.

  Rahvaliidu liige Tiit Tammsaar ütles, et erakond ei ole tema firmale Kaiu LT 60 000 krooni suurust toetusraha tagasi maksnud ning seda ka ei plaanita hetkel teha. Ka justiitsminister tunnistas erakonnaseaduse arutelul, et see seadus on jabur, rääkis Tammsaar. ?See toetusraha on seadusega vastuolus küll, aga ootame hektel kuidas uue erakonnaseaduse menetlemine kulgeb.?
  Tammsaar selgitas, et praeguse erakonnaseaduse sõnastuse kohaselt ei saaks ükski riigilt toetust saanud ettevõte erakonda toetada, ükskõik millise fondi või asutuse kaudu seda siis tehtud on ? Maaelu Arendamise Sihtasutus, Kultuurkapital, Turismi agentuur vms.
  ?Kordan veelkord, et põhimõtteliselt ei tohiks ju siis erakonda toetada ka iga inimene, kes on korra paari aasta jooksul praamiga Saaremaal käinud, sest ta on sellega kasutanud riigipoolset dotatsiooni,? rääkis Tammsaar.
  Kaiu LT poolt Rahvaliidule makstud toetus on otseselt on seadusega vastuolus, sest seadus keelab ükskõik millist riigitoetust saanud ettevõttel annetusi teha. Kaiu LT on aga saanud riigieelarvelist põllumajandustoetust nii sellel kui eelmisel aastal.
  Riigikontrolöri kohusetäitja Jüri Kõrge on varem öelnud, et põllumajandustoetust saanud Tiit Tammsaare firma rikkus Rahvaliitu rahastades seadust ning erakond peab selle raha kindlasti tagasi maksma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Indrek Kasela Enefiti IPOst: kodanikuna takka ei kiida, aga investorina olnuks patt mitte osaleda
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.