• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartu tulistamise uurimisel töös mitu versiooni, lõplikku selgust pole

  Tartus tütarlapse tulistamisega lõppenud juhtumi tagamaad jäävad täna endiselt avalikkuse eest varju, kuna politsei tegeleb mitme versiooniga.

  ?Meil pole piisavalt andmeid, et keskenduda ühele versioonile,? kommenteeris uurimise käiku Tartu politsei pressiesindaja Peeter Rehema. ?Praegu on töös mitu versiooni.? Rehema versioone ei avalikustanud.
  Rehema ütles, et politsei on teinud ära suure töö ja kogunud üle 100 lehekülje materjale. Tema sõnul on uurimisel lähtutud nii kannatanu kui helistaja isikust. Samuti pole välistatud juhuslikud versioonid, näiteks juhulask nagu oli see kohtunik Merle Partsi puhul.
  Rehema ütles, et praeguse info põhjal ei näe asi välja nagu olnuks tulistamine seotud röövimise või seksuaalse vägivallaga.
  Rehema ütles, et neiu, keda tulistati, ei ole eesti rahvusest. Ta on pärit Ida-Virumaalt. Neiu nime ei soovinud Rehema avaldada.
  Rehema ütles, et ei oska öelda, millal uurimine tulistamise põhjused välja toob.
  19aastane Kristina leiti eile õhtul Kaunase puiesteelt Annelinna gümnaasiumi juurest kuulihaavaga peas ning viidi koomaseisundis Marjamõisa haiglasse. Häirekeskusele haavatud neiust teatanud helistaja rääkis vene keelt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: hüvasti, administraator ja garderoobitädi!
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.