Inno Tähismaa • 12. november 2002 kell 15:39

Tartu tulistamise uurimisel töös mitu versiooni, lõplikku selgust pole

Tartus tütarlapse tulistamisega lõppenud juhtumi tagamaad jäävad täna endiselt avalikkuse eest varju, kuna politsei tegeleb mitme versiooniga.

?Meil pole piisavalt andmeid, et keskenduda ühele versioonile,? kommenteeris uurimise käiku Tartu politsei pressiesindaja Peeter Rehema. ?Praegu on töös mitu versiooni.? Rehema versioone ei avalikustanud.

Rehema ütles, et politsei on teinud ära suure töö ja kogunud üle 100 lehekülje materjale. Tema sõnul on uurimisel lähtutud nii kannatanu kui helistaja isikust. Samuti pole välistatud juhuslikud versioonid, näiteks juhulask nagu oli see kohtunik Merle Partsi puhul.

Rehema ütles, et praeguse info põhjal ei näe asi välja nagu olnuks tulistamine seotud röövimise või seksuaalse vägivallaga.

Rehema ütles, et neiu, keda tulistati, ei ole eesti rahvusest. Ta on pärit Ida-Virumaalt. Neiu nime ei soovinud Rehema avaldada.

Rehema ütles, et ei oska öelda, millal uurimine tulistamise põhjused välja toob.

19aastane Kristina leiti eile õhtul Kaunase puiesteelt Annelinna gümnaasiumi juurest kuulihaavaga peas ning viidi koomaseisundis Marjamõisa haiglasse. Häirekeskusele haavatud neiust teatanud helistaja rääkis vene keelt.

Hetkel kuum