• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kasiinod kaaluvad maksuasjas ümarlaua kokkukutsumist

  Hasartmängude korraldajad kaaluvad tulumaksu kinnipidamise asjas maksuameti ja rahandusministeeriumiga ümarlaua kokkukutsumist.

  ?Mõtet on siin ümarlaud kokku võtta,? ütles kasiinosid ühendava Eesti Hasartmängude Korraldajate Liidu juht Tõnis Rüütel kommentaariks ministeeriumi seisukohale, et kasiinod peavad hakkama võitudelt tulumaksu kinni pidama.
  ?Hoidun kommentaaridest,? ütles Rüütel. ?Ei oska kuidagi kommenteerida. Olen kimbatuses.?
  Rüütel ütles, et helistas reedel ka rahandusministeeriumi juriidilise osakonna juhile Alar Urmile, kes oli öelnud, et peaks asja arutama. Urm ise on täna ja homme haiguse tõttu töölt eemal ja naaseb kolmapäeval. Rüütel kontakteerub Urmiga uuesti nädala lõpus.
  Rüütel ütles, et ei kujuta praktikas ette, kuidas käib kasiinovõitudelt maksu kinnipidamine. Ta lisas, et ilmselt tuleb läbi praktika välja, et tegemist on nurimaksuga.
  Rüütel ütles, et kasiinod maksavad juba niigi hasartmängumaksu ja lisamaks pole õigustatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Eesti e-rahaturgu tabab paratamatult taaskäivitus
Kui Rahapesu Andmebüroo juhi ettepanek teha täielik krüptoturu taaskäivitus tuli laiemale investorite kogukonnale mõnevõrra ootamatult, siis tegelikult otsustati taaskäivitamine Euroopa Liidu koridorides ära juba aasta eest ja aeglane turupuhastus peaks algama kahe kuu jooksul.
Kui Rahapesu Andmebüroo juhi ettepanek teha täielik krüptoturu taaskäivitus tuli laiemale investorite kogukonnale mõnevõrra ootamatult, siis tegelikult otsustati taaskäivitamine Euroopa Liidu koridorides ära juba aasta eest ja aeglane turupuhastus peaks algama kahe kuu jooksul.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.