• Jaga lugu:

  Põhjala börsid jõulurallit ei usu, päeva alustatud stabiilselt

  Põhjala börsid on alustanud vaikselt tiksumist eilsete tasemete juures. Jõuluralli ootust turul näha pole.

  Helsingi börsil on päev alanud vaikselt ning ilma eriliselt suurte muutusteta. Maaklerite sõnul oodatakse turul pärastlõunal USAs avaldatavaid makromajandusnäitajaid.
  Nokia aktsionärid ootavad aga päeva lõpupoole elektroonika jaemüüjate Best Buy ja Circuit City vahearuandeid, mis peaks andma indikatsiooni selle kohta, kuidas tarbijad hetkel mobiiltelefonide ostmisse suhtuvad.
  Kell 12:50 liikus Nokia aktsia 17,05 eurol ehk 0,9% miinuses.
  Eile pakkus Evli Banki analüütik Karri Rinta, et Nokia aktsia püsib praeguste hinnatasemete juures kuni ajani, mil hakkavad välja kooruma telefonide jõulumüügi numbrid. Kuigi vendorid on jaemüüjatele üpris agressiivselt telefone müünud peavad tarbijad need ka jaemüüjatelt ära ostma, et ei tekiks laovarusid, mille tõttu võivad mobiiltelefonitootjatel tekkida raskused mobiiltelefonide müümisega esimeses kvartalis, lisas ta.
  Nokia teatas ka täna, et testib ja seab korda T-Mobili võrku, et seal ta uued täiustatud Nokia 7210 telefonid korralikult opereerida saaks.
  Stockholmi börsil pole täna hommikul samuti kindlat suunda olnud.
  ?Ma ei arva, et me Wall Streetil enne jõule rallit näeme, meeleolu on muutunud ja üha vähemad inimesed usuvad rallisse. Seetõttu on turg hetkel ka täielikult surnud, kirjeldas uudisteagentuurile AFX olukorda Stockholmi börsil üks kohalik maakler.
  Ericssoni aktsia liikus kell 12:50 Stockholmis 7,75 Rootsi kroonil ehk 0,7% plussis.
  Eile prognoosistust kehvemad novembrikuu müügitulemused teatanud moerõivaste jaemüüja Hennes Mauritz liikus 179,50 Rootsi kroonil ehk 1,6% miinuses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Neste aktsia sööstis tulemuste peale langusse
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
Kahjumit kartnud Põldma pääses ikkagi miinusest
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.