Põhjalik käsiraamat sisustamiseks

Tiina Kolk 13. oktoober 2004, 00:00

Teose esimeses osas pealkirjaga ?Kodune elu? vaadeldakse ruumiplaneeringu peamisi elemente, panipaiku ja sisseehitatud mööblit, kodu põhiplaani ja tegevuspiirkondi (kaasa arvatud välisruumi ? õue) erinevate eluetappide kontekstis.

Teises osas ?Kodused tööd? on fookuses praktilised ehitustööd. Autor kirjeldab põhjalikult valikuvõimalusi kodus ? sisekujunduse värskendamisest kuni mahukate ehitusprojektideni ? ja toob üksikasjaliku ülevaate kõigest, mida nendeks töödeks vaja läheb.

Kokkuvõttes tutvustatakse materjale, arhitektuuridetaile, sisustust, seadmeid ning valgustust sisekujunduse viimistlemiseks.

Raamatus on arvukalt näidislahendusi ja värvifotosid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing