• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SAS võtab kasutusele odavad lennupiletid

  Äriklassi (business) juurde kuuluvad eraldi registreerimislauad ja ootesaalid lennujaamades, samuti tasuta ajalehed ja road Skandinaavia meisterkokkade menüüdest. Piletite muutmine ja muud eriprotseduurid on äriklassi reisijatele endiselt lihtsustatud.
  Paindliku turistiklassi (economy flex) reisijad saavad võimaluse kasutada äriklassi registreerimislaudu ja lendude ajal pakutakse neile endisest paremat pardateenindust. Piletite muutused ja muud eriprotseduurid on võimalikud. ?Skandinaavia lennujaamades saab paindliku turistiklassi reisija kasutada kiirliini ehk nn fast track?i,? kinnitas SASi Eesti müügijuht Katrin Luhaäär. ?Teisisõnu tähendab see, et klient võib tulla lennujaama alles 20 minutit enne väljalendu, siirduda otse turvakontrolli ja sealt väljuva lennu väravasse.? Soodus turistiklass (economy) on uus toode hinnatundlikele reisijaile. Odavlennupileti hinna sisse ei kuulu tasuta pardateenindust. Kliendil on võimalik lennukis süüa ja juua osta talle sobivas koguses. Piletite muutmised ja muud eriteenused üldjuhul võimalikud ei ole. Uudne klass on läbinud eduka kasutuspraktika SASi odavlennufirma Snowflake lendudel.
  Kuigi äriklassi reisijate hulk on näidanud püsivat vähenemist, on lennureisijad selgesti huvitatud lennunduses enamast kui pelgalt odavlennutootest, põhjendas muudatusi Luhaäär.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Börs: USA aktsiaturud lõpetasid nädala väikse tõusuga
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.