• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vokaalakrobaadid kohtuvad Tallinnas

  Eestlase a capella gruppide lembus saab järgmisel nädalal taas ?dopingut?, sest Tallinnas toimub 4. korda rahvusvaheline a capella popansamblite festival Voice Force.
  Seekordsel festivalil osaleb viis vokaalgruppi. Bändide taust ja senised saavutused ennustavad lahedat elamust nii neile, kes soovivad kuulata kõrgetasemelist vokaalmuusikat, kui ka neile, kellele on oluline lõõgastav ja reibas laul, kus omal kohal huumor ja trikid, mida inimhäälega teha saab. Instrumentide imiteerimine kuulub meelelahutusliku vokaalgrupi igapäevaoskuste arsenali. Ega a capella ansambleid asjata vokaalakrobaatideks kutsuta.
  Eestit esindab Voice Force?il kaks gruppi: Eesti Rahvusmeeskoori lauljatest koosnev kvartett Improloo ja festivali korraldaja Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori juures tegutsev After 6. Kolmepäevase festivali peaesineja on Government Girls & the Senator?s Sons. Soome noored on Eestis varemgi esinenud. Nad võitsid tänavu ülekaalukalt ka Tartu vokaalgruppide konkursi Estvokaal.
  Neljapäeva õhtu täheks on Läti grupp Cosmos. Ansamblit saadab edu igal sammul ? nende kontserdid on Lätis alati välja müüdud, nad on võitnud Jurmala rahvusvahelise noorte poplauljate konkursi New Wave. Cosmos on kuulutatud ka Läti parimaks nooreks artistiks ja neil on oma albumgi ette näidata, mis võitis Läti aasta popalbumi tiitli.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Eestis ühtki firmamüügi teenuse pakkujat rahapesus süüdi pole mõistetud. Veel
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.