• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vokaalakrobaadid kohtuvad Tallinnas

  Eestlase a capella gruppide lembus saab järgmisel nädalal taas ?dopingut?, sest Tallinnas toimub 4. korda rahvusvaheline a capella popansamblite festival Voice Force.
  Seekordsel festivalil osaleb viis vokaalgruppi. Bändide taust ja senised saavutused ennustavad lahedat elamust nii neile, kes soovivad kuulata kõrgetasemelist vokaalmuusikat, kui ka neile, kellele on oluline lõõgastav ja reibas laul, kus omal kohal huumor ja trikid, mida inimhäälega teha saab. Instrumentide imiteerimine kuulub meelelahutusliku vokaalgrupi igapäevaoskuste arsenali. Ega a capella ansambleid asjata vokaalakrobaatideks kutsuta.
  Eestit esindab Voice Force?il kaks gruppi: Eesti Rahvusmeeskoori lauljatest koosnev kvartett Improloo ja festivali korraldaja Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori juures tegutsev After 6. Kolmepäevase festivali peaesineja on Government Girls & the Senator?s Sons. Soome noored on Eestis varemgi esinenud. Nad võitsid tänavu ülekaalukalt ka Tartu vokaalgruppide konkursi Estvokaal.
  Neljapäeva õhtu täheks on Läti grupp Cosmos. Ansamblit saadab edu igal sammul ? nende kontserdid on Lätis alati välja müüdud, nad on võitnud Jurmala rahvusvahelise noorte poplauljate konkursi New Wave. Cosmos on kuulutatud ka Läti parimaks nooreks artistiks ja neil on oma albumgi ette näidata, mis võitis Läti aasta popalbumi tiitli.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Aasia aktsiad langesid koos USA futuuridega
Aasia aktsiad ja USA aktsiafutuurid langesid teisipäeval, investorid arutasid, kas Hiina värske stiimul võib piirata sulgemiste mõju majandusele.
Aasia aktsiad ja USA aktsiafutuurid langesid teisipäeval, investorid arutasid, kas Hiina värske stiimul võib piirata sulgemiste mõju majandusele.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Ukraina rahandusminister: olukord majanduses on keeruline, aga saame hakkama Ukraina riigieelarve puudujääk küündib 15 miljardi dollarini
Venelased okupeerisid ja blokeerisid Ukraina peamised sadamad ning sundisid sulgema enamiku sealsetest ettevõtetest, kuid Ukraina rahandusminister Sergi Martšenko on optimistlik.
Venelased okupeerisid ja blokeerisid Ukraina peamised sadamad ning sundisid sulgema enamiku sealsetest ettevõtetest, kuid Ukraina rahandusminister Sergi Martšenko on optimistlik.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.