Vokaalakrobaadid kohtuvad Tallinnas

Madli-Liis Parts 12. november 2004, 00:00

Eestlase a capella gruppide lembus saab järgmisel nädalal taas ?dopingut?, sest Tallinnas toimub 4. korda rahvusvaheline a capella popansamblite festival Voice Force.

Seekordsel festivalil osaleb viis vokaalgruppi. Bändide taust ja senised saavutused ennustavad lahedat elamust nii neile, kes soovivad kuulata kõrgetasemelist vokaalmuusikat, kui ka neile, kellele on oluline lõõgastav ja reibas laul, kus omal kohal huumor ja trikid, mida inimhäälega teha saab. Instrumentide imiteerimine kuulub meelelahutusliku vokaalgrupi igapäevaoskuste arsenali. Ega a capella ansambleid asjata vokaalakrobaatideks kutsuta.

Eestit esindab Voice Force?il kaks gruppi: Eesti Rahvusmeeskoori lauljatest koosnev kvartett Improloo ja festivali korraldaja Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori juures tegutsev After 6. Kolmepäevase festivali peaesineja on Government Girls & the Senator?s Sons. Soome noored on Eestis varemgi esinenud. Nad võitsid tänavu ülekaalukalt ka Tartu vokaalgruppide konkursi Estvokaal.

Neljapäeva õhtu täheks on Läti grupp Cosmos. Ansamblit saadab edu igal sammul ? nende kontserdid on Lätis alati välja müüdud, nad on võitnud Jurmala rahvusvahelise noorte poplauljate konkursi New Wave. Cosmos on kuulutatud ka Läti parimaks nooreks artistiks ja neil on oma albumgi ette näidata, mis võitis Läti aasta popalbumi tiitli.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:27

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing