Tallinki kiirlaevade väljumine lükkus edasi

25. november 2004, 11:35

Tallinki teatel lükkus Tallinn-Helsingi liini kiirlaevade väljumine edasi, esimesed tänased reisid loodetakse teha Helsingist kell 17 ja Tallinnast kell 18.

Tallink Grupi tehnikadirektori Ülo Kollo sõnul on tuul küll vaibumas, kuid lainekõrgus Soome lahel ulatub hetkel kuni kuue meetrini. ?Loodame siiski, et tänased esimesed kiirlaevareisid saame teha kell 17 Helsingist ja kell 18 Tallinnast, kuid kui peaks toimuma edasisi muudatusi sõidugraafikutes, anname nendest operatiivselt teada. Ärajäävatele kiirlaevareisidele ostetud piletid kehtivad Tallinki sama liini teenindavate reisilaevade Meloodia ja Romantika väljumistel?, rääkis Kollo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing