• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  BRC teel komisjonikauplusest automüügikeskuseks

  ?Toome Saksamaalt liisingust tagasitulevaid autosid, mis ei ole avariilised, mis on tehniliselt heas korras ning mis vastavad nõuetele,? loetles BRC juhatuse liige Holger Mägi valikukriteeriumeid. Kuna BRC müüb autosid ka Lätis ja Leedus, saavad nad Mägi sõnul hulgi ostes autod Saksamaalt soodsatel tingimustel kätte.
  Mägi sõnul on kõik Saksamaalt toodavad autod läbinud põhjaliku tehnilise kontrolli ja kõik ilmnenud vead on kõrvaldatud. ?Varjatud vigu senimüüdud BRC poolt imporditud autodel ei ole esinenud,? ütles Mägi.
  Põhjalikule kontrollile viidates vihjas Mägi, et firma tahab tulevikus ka BRC imporditud ja müüdud autodele garantiid pakkuma hakata. ?Aga millal täpselt ja kui pika garantiiga me turule tuleme, ei tahaks veel öelda,? ütles Mägi.
  Praegu toob BRC Saksamaalt 20?30 autot nädalas ning hetkel on neid Eestis müügil sadakond, kuid Mägi tahab jõuda seisuni, kus vähemalt pooled BRCs müüdavatest autodest oleks nende endi toodud.
  BRC jätkab ka Eesti liisingufirmadelt tagasi tulnud autode müügiga.
  Möödunud aastal müüs BRC kolmes Balti riigis kokku ligi 4000 autot, hetkel on ettevõtte kodulehe andmetel müügis 1580 sõidukit. Sel aastal on BRC Eestis müüdud üle 1400 auto.
  Kasutatud liisinguautosid on Saksamaalt Eestisse toodud juba aastaid, esimesena hakkas seda sajandivahetuse paiku tegema Eurost Auto. Praegu Eurost Auto kaubamärgi all tegutseva OÜ Senior Auto ostujuht Kenno Kaupmees ei tahtnud aga BRC muutumist kommenteerida. ?Ma ei oska kommenteerida, ma ei ole kursis mida ja kustkohast nad ostavad,? ütles Kaupmees. Kuuldes, et BRC toob iga nädal Saksamaalt 20-30 autot, jäi Kaupmees tummaks. ?Mis seal salata, see on meie kuumüük,? ütles ta siiski lõpuks.
  Eurost Auto pakub neilt ostetud auto mootorile ja käigukastile 1 kuu pikkust garantiid, millest seni on Kaupmehe sõnul piisanud. Konkurendiks Kaupmees BRCd aga ei pea. ?Nad pole meie konkurendid kunagi olnud,? ütles Kaupmees.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.