Bravocom üllatab ärikliente 0-kroonise arvega

10. detsember 2004, 13:07

Mobiilioperaator Bravocom üllatab ärikliente arve asemel hoopis jõulukaardi ja teatega, et novembrikuu teenuste eest maksma ei pea, teatas ettevõte.

?Usume, et arve asemel soojade jõulutervituste saamine on meie äriklientidele positiivne üllatus,? ütles Bravocomi juhatuse esimees Peep Põldsamm. ?Soovime seeläbi ka tänada oma ärikliente usalduse eest, et nad liitusid Bravocomiga meie esimesel teeninduskuul,? lisas ta. Püsiklientide hoidmine on Bravocomi jaoks osa teenindusliidri strateegiast.

Tänase seisuga on firmal üle 200 ärikliendi.

Bravocom on Eesti esimene mobiilside teenusoperaator ja Eesti ainus 100protsendiliselt kohalikul kapitalil põhinev mobiilioperaator. Ettevõte pakub äriklientidele mobiilsideteenust Bravocomi ning eraklientidele Rahvamobiil Zorro nime all.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing